láb sérülések – téma áttekintése

Kisebb láb sérülések gyakori. A tünetek gyakran alakulnak ki a mindennapi elhasználódás, túlzott, vagy sérülés. Láb sérülések nagy valószínűséggel fordul elő

Sport és szabadidős tevékenység; A munkával kapcsolatos feladatokat; Munka vagy projektek a ház körül.

Zúzódások (zúzódások) épül fel, amikor a kis erek a bőr alatt szakadás vagy törés, gyakran egy csavar, ütődés, vagy esik. Vér szivárog be a szövetekbe a bőr alá, és okoz egy fekete-kék szín, ami gyakran fordul színben, beleértve a lila, piros, sárga, és zöld, mint a zúzódás gyógyul; Sérülések a kemény, ropey szálak (szalagok), amelyek összekötik csont csontok és ízületek segít stabilizálni (rándulás); Sérülések a kemény, ropey rostok, amelyek összekötik az izom, csont (inak), mint például egy megrepedt Achilles-ín; Zsíros izmok (törzs), mint például egy megbénít törzs; Izom megreped, mint például a lábikra törés; A csonttörés (törések). A szünet, például egy alsó lábszár törése, fordulhat elő, ha a csont csavart, hajlított, elakadt, ütött közvetlenül, vagy használt melles ellen esik; Húzza vagy nyomja csontokat a normális kapcsolat a többi csontokat, amelyek egy közös (ficamok).

Az idősebb felnőttek nagyobb a veszélye a sérülések és törések miatt elvesztik az izomtömeg és a csont erősségét (csontritkulás), mivel korban. Ők is több problémát látás és egyensúly, ami növeli a kockázatot a véletlen sérülés.

A legtöbb kisebb sérülések fogja gyógyítani a saját, és az otthoni kezelés általában minden, ami szükséges, hogy a tünetek enyhítésére és a gyógyulás elősegítésére.

Az akut sérülés előfordulhat a közvetlen csapás, átható sérülés, esés, vagy csavaró, rángatózó, elakadás vagy hajlító végtag rendellenes. A fájdalom hirtelen és súlyos. Véraláfutás és duzzanat alakulhat ki hamarosan a sérülés után. Akut sérülések általában megkövetelik azonnali orvosi értékelés és tartalmazhatnak

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.