IUD behelyezése – téma áttekintése

Mielőtt egy méhen belüli eszköz (IUD) behelyezve, akkor valószínűleg

Az megfizethető Care Act, számos egészségügyi biztosítási tervek nyújt ingyenes női megelőző szolgáltatások, beleértve a mammográfia, fogamzásgátló és jól nő látogatók. Tudj meg többet.

Egészségbiztosítási Központ

Lehet, hogy néhány görcsös az eljárás során.

Orvosa fogja kérni, hogy úgy érzi, a húr a hüvelybe, mielőtt elhagyja a vizsgálóban, így tudni fogja, hogyan kell ellenőrizni az IUD elhelyezést minden hónapban minden időszakot követően.

A terhességi teszt, főleg, ha még nem volt használva hatékony fogamzásgátló módszert, már szexuálisan aktív az elmúlt hónapban, és hogy nem rendelkeznek a menstruációs ciklus idején az eljárás; Vizsgálat a szexuális úton terjedő fertőzések (nemi betegségek), mert a beillesztés eljárás maguknál fertőzés a méhnyak és a méh, ami a kismedencei gyulladás (PID).

Ismerteti azt az eljárást, a kockázatok és előnyök a méhen belüli eszköz; Ad egy fájdalomcsillapítót, például ibuprofent; Már akkor feküdjön a vizsga asztalra a vissza a lábát a kengyelben úgy, mint egy kismedencei vizsgálat vagy Pap teszt; Szúr speculum be a hüvely, és nem a kismedencei vizsgálat, hogy ellenőrizze, hogy nincs nyilvánvaló kismedencei fertőzés. Az egészségügyi szakember azt is ellenőrzi, a pozícióját a méh; A tamponokat a méhnyak fertőtlenítő; Adja be érzéstelenítő be méhnyak; Beszúr egy szonda segítségével a méhnyak, hogy meghatározza, milyen messze a méhen belüli eszköz kell menni a méh; Betölti az IUD a szonda, amely kisimítja a karok a IUD alkotják a felső a “T, beszúrja a méhen belüli eszköz segítségével a méhnyak a méh, húz a szonda a kiutat; Karcsúsítja az IUD húr körülbelül 1 a. (2,5 cm) a méhnyak, Eltávolítja a csipesz és speculum.