hogyan lehet csökkenteni a gyerekek tv, számítógép, és a mobiltelefon idő

Mivel a szülő egy tini, tudja, hogy ez nem könnyű a tizenévesek felnövő mai média telített világban. Bár a gyerekek azonos aggodalmak iskola, barátok, és illeszkedő, mint amit az azonos korú, a mai tizenévesek soha nem messze a mobiltelefonok, számítógépek, televíziók, vagy videojáték-konzolok. És ez így van, hogy egy csomó zavaró, hogy időbe telik el fontos dolgokat, mint a fizikai aktivitás és a házi.

Valójában, állítja egy friss tanulmány szerint a Kaiser Family Foundation, az elmúlt öt évben, éves gyerekek 8-18 növelték az időt töltenek dugva média által 1 óra 17 perc egy nap, akár 6 órán keresztül, 21 perc és 7 óra 38 percig. Ez majdnem annyi időt tölt a munkahelyen – kivéve, hogy a gyerekek tartsa meg, a hét minden napján. Hogy ez az egész képernyő időt érintő Tizenéveseinket?

Minél több időt töltenek a gyerekek előtt képernyők, annál inaktív vannak “, mondja Gwenn O’Keeffe, MD, a gyermekorvos és a szerző CyberSafe: Védő és az érvényesülés elősegítése gyerekek a digitális világban az SMS-küldés, Gaming és a Social Media”. És ez bármilyen képernyő – számítógépek, TV, mobiltelefonok, vagy játék.

A lényeg, a szakértők azt mondják, hogy vajon a tizenéves súlya kihívásokat, akár nem, aktivitás segít a gyerekeknek jobban érzi magát, jobban alszanak, és jobban tanulnak – így érdemes, hogy őket a képernyőn, így kaphatnak mozog.

Itt van, mit tehetünk, hogy ösztönözze a tinédzser skála vissza a képernyő előtt töltött idő és egyre aktívabb.

Próbáld ki ezeket a stressz-mentes stratégiák a tini, hogy csökkentse az idejét a TV előtt, vagy a számítógép vagy telefon

Nézd meg a saját képernyőjén szokásait. Bár a tini nem tűnik figyelni bármit tenni vagy mondani, hogy még mindig ő a legfontosabb példaképe. Tehát nem lehet megmondani neki, hogy visszafogják a TV időben, ha nézed végtelen órányi TV, sms vezetés közben, vagy étkezés vacsora Blackberry az asztalra.