hogyan kell kiválasztani over-the-counter hideg és az influenza gyógyszereit

A legtöbb hideg és az influenza gyógyszerek megtámadják a tünetek, nem a konkrét okozó vírusok a betegségek. Ezek nem gyógyítja, de lehet, hogy jobban érzi magát, vagy lerövidíti a betegség.

Sertésinfluenza (H1N1) volt a hírekben, mert először a tavasz, és bár már halálesetek és kórházi világ országaiban, a legtöbb esetben már viszonylag enyhe. És most van egy H1N1 sertésinfluenza fluvaccine is; Ez a jó hír. De a rossz hír az, sertésinfluenza még lehet komoly, és ez még mindig széles körben elterjedt; Ezt szem előtt tartva, itt van 10 sertés influenza “ne tegye” – dolog, hogy nem a sertésinfluenza megelőzésére.

Ez attól függ, hogy a tüneteket. Ha nazális vagy sinus torlódás, akkor a nyálkahártya segítségével. Ha vízelvezető – vagy orrfolyás vagy orrgaratfolyás vagy viszkető, könnyező szem -, akkor egy antihisztamin működhetne.

Over-the-counter antihisztaminok teheti meg álmos. Dekongesztánsok talán neked hyper vagy tartsa ébren. Antihisztaminok sűrűsödik nyálka, ami lehet egy probléma az asztmában.

Mindkét gyógyszer összekeveredik rosszul más gyógyszerekkel, mint azok, amelyek alkalmasak a szívbetegségek, és ronthatja bizonyos feltételek, mint a magas vérnyomás. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, melyik a legjobb az Ön számára.

Az ilyen típusú gyógyszer növelheti a vérnyomást és a pulzusszámot, és növelheti annak kockázatát, szívroham és a stroke.

A pszeudoefedrin a fő decongestant szájon amelyik elérhető. Általában, ha a vérnyomás jól kontrollált gyógyszereket, akkor a nyálkahártya nem lehet probléma, amíg szorosan nézni a BP. Ez nem lehet igaz, bizonyos típusú vérnyomás gyógyszerek, ezért kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy mit lehet a legjobb az Ön számára.

Az orr dekongesztánsok munka gyors nyitni a légutakat. De, ha használja őket több, mint 3 nap egymás után, akkor a végén több fülledt, mint akkor volt az elején.

Egyes orvosok javasoljuk, hogy használja a sós permet helyett gyógyszeres spray. Ez hosszabb időt vehet igénybe a munka, de akkor nem lesz probléma le a pályáról.

Alkalmi köhögés törli a trutyi a tüdő s. De az egyik, hogy megy, és a szükséges kezelést.

A polcon találsz tonna köhögés elleni gyógyszerek egy zillion kombinációi dekongesztánsok, antihisztaminok, fájdalomcsillapítók / lázcsillapítók, köhögéscsillapítók és köptetők. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy valamelyikük lenne az Ön számára.